Image of Banquet Function and Catering Service Procedures.--

E-Book

Banquet Function and Catering Service Procedures.--



Provides knowledge and tools to start and position a competitive catering business. Discusses about catering service procedures. Enhances basic catering and business skills needed to work in the food service industry.


Ketersediaan

DY0005641.31 TIM bslims.radenfatah.ac.idTersedia namun tidak untuk dipinjamkan - Hilang

Informasi Detil

Judul Seri
-
No. Panggil
641.31 TIM b
Penerbit 3G e-Learning LLC : .,
Deskripsi Fisik
-
Bahasa
English
ISBN/ISSN
978-1-98461-161-1
Klasifikasi
641.31
Tipe Isi
-
Tipe Media
-
Tipe Pembawa
-
Edisi
-
Subyek
Info Detil Spesifik
-
Pernyataan Tanggungjawab

Versi lain/terkait

Tidak tersedia versi lain


Lampiran Berkas



Informasi


DETAIL CANTUMAN


Kembali ke sebelumnya