Image of Food and Beverage Cost Control.--

E-Book

Food and Beverage Cost Control.--



► Features the latest information on foodservice cost control in a global setting. ► Integrates the latest material on new technologies that impact cost control in the foodservice industry. ► Applies the principles and concepts of cost control to typical decisions in food establishments.


Ketersediaan

DY0021641.31 TIM fslims.radenfatah.ac.idTersedia namun tidak untuk dipinjamkan - Hilang

Informasi Detil

Judul Seri
-
No. Panggil
641.31 TIM f
Penerbit 3G e-Learning LLC : .,
Deskripsi Fisik
-
Bahasa
English
ISBN/ISSN
978-1-98461-138-3
Klasifikasi
641.31
Tipe Isi
-
Tipe Media
-
Tipe Pembawa
-
Edisi
-
Subyek
Info Detil Spesifik
-
Pernyataan Tanggungjawab

Versi lain/terkait

Tidak tersedia versi lain


Lampiran Berkas



Informasi


DETAIL CANTUMAN


Kembali ke sebelumnya